Ozone Transport Commission & Mid-Atlantic/Northeast Visibility Union



Online Stakeholders Meeting

OTC Mobile Sources Committee OTC Modeling Committee OTC Stationary and Area Sources Committee MANE-VU Technical Support Committee



Tuesday, November 9, 2021 12:30 pm - 2:30 pm ET

AGENDA

12:30 PM	Introduction and Goals (5 mins)	Paul Miller OTC/MANE-VU
12:35 PM	Updates from OTC Modeling Committee (20 min)	Jeff Underhill New Hampshire DES
12:55 PM	Stakeholder Input (10 min)	In order of sign-up
1:05 PM	Updates from OTC Stationary and Area Sources Committee (20 min)	Francis Steitz New Jersey DEP
1:25 PM	Stakeholder Input (10 min)	In order of sign-up
1:35 PM	Updates from OTC Mobile Sources Committee (20 min)	Kelly Crawford District of Columbia DOEE
1:55 PM	Stakeholder Input (10 min)	In order of sign-up
2:10 PM	Updates from MANE-VU Technical Support Committee (15 min)	Sharon Davis New Jersey DEP
		Dave Healy New Hampshire DES
2:25 PM	Stakeholder Input (10 min)	In order of sign-up
2:30 PM	Summary and Adjourn	